Mergi la continut
Inchide
iso

Invitație la propuneri privind “Strategia de dezvoltare locală a Orașului Victoria pentru perioada 2021-2027”

Categoria: back
18.11.2020


Subiect: Strategia de dezvoltare locală a Orașului Victoria pentru perioada 2021-2027 

Stimată doamnă /  Stimate domn,

Primăria Orașului Victoria, jud. Brașov, în colaborare cu SC RomActiv Business Consulting SRL a demarat procesul de elaborare a Strategiei de dezvoltare locală a Orașului Victoria pentru perioada 2021-2027.
În acest context, vă rugăm să vă exprimați interesul de a participa la discuțiile focusate pe care dorim să le organizăm în perioada următoare, optând pentru una sau mai multe din temele următoare:
 
*Economie/Dezvoltare antreprenorială/Mediu de afaceri/Turism
*Social / Educaţie / Cultură / Parteneriat
*Mediu / Infrastructură / Utilităţi / Dezvoltarea teritoriului
*Administrație Publică / Servicii publice

De asemenea, vă rugăm să vă exprimați opțiunea pentru modalitatea în care doriți să participați la aceste întâlniri:
 
*online, platforma zoom
*în sală

În cadrul acestei discuții, se vor identifica problemele cu care se confruntă comunitatea orașului Victoria și se va urmări identificarea de posibile soluții pentru rezolvarea acestora, asigurându-se includerea priorităților dumneavoastră în viitoarea strategie de dezvoltare.
Vă invităm să veniţi cu propuneri concrete de posibile proiecte de dezvoltare de care este interesată instituția/ organizaţia dumneavoastră.
Participarea și opinia dumneavoastră sunt importante, contribuind la realizarea justă și sustenabilă a viziunii, obiectivelor strategice și direcțiilor sectoriale de dezvoltare ale orașului Victoria și mai mult, asigurând includerea priorităților avute de dumneavoastră în vedere în dezbaterea pentru viitoarea strategie de dezvoltare, urmărindu-se realizarea unui consens în ceea ce privește viitorul orașului Victoria.

Vă invităm să transmiteți propuneri și sugestii referitoare la dezvoltarea Orașului Victoria 2021-2027 si pe email la adresa:  primaria.victoria@yahoo.com

Vă mulţumim mult pentru efort şi sprijin.
Cu deosebită consideraţie,

Primar,                                                                                 
BERTEA Camelia Elena